Steenwijker vishandel

Historie

Begin 2011 hebben wij een 'carrière-move' gemaakt door woninginrichting en bloemen achter ons te laten. Zwolle's vishandel ging met pensioen en de koop was snel gesloten. Op een nieuwe locatie, welke ontstaan is door de herinrichting van omgeving Woldpoort, zijn we op 3 maart 2011 gestart.

Ondanks dat we indertijd vrijwel blanco aan dit vis-avontuur zijn begonnen hebben we inmiddels helemaal onze draai gevonden. Sinds enkele jaren is onze naam veranderd in Steenwijker vishandel. We hebben bewust Steenwijk in onze naam gekozen omdat we ons verbonden voelen met deze plaats en van mening zijn dat je niet in Urk of Volendam opgegroeid hoeft te zijn om een lekker visje te kunnen bereiden. Kwaliteit gaat voor alles. Daarom bakken wij onze lekkerbekken van verse kabeljauwfilet in de allerbeste arachide-olie die we dagelijks verversen, verkopen we onze haring vérs van het mes en houden we van een schone verkoopwagen. Ons assortiment mag je traditioneel noemen: harde bokking en gerookte sprot ligt bij ons gewoon in de vitrine.

We bedienen onze vaste klanten op dinsdag t/m vrijdag vanaf onze standplaats aan de Woldpoort, op zaterdag maken we onderdeel uit van de warenmarkt op het marktplein in Steenwijk.

                               

                                                                           Robert en Karin Kuiper


Copyright Steenwijker Vishandel © 2016. Alle Rechten Voorbehouden