Steenwijker vishandel

Historie

Zwolle's Vishandel was al zo'n 70 jaar een begrip in Steenwijk. Velen dachten te maken te hebben met een vishandel afkomstig uit Zwolle, maar niets was minder waar. Buiten een onderhouds- of tankbeurt komt de verkoopwagen niet buiten de Steenwijker stadsgrenzen.

Het bedrijf ontleende zijn naam aan Roelof Zwolle, die het bedrijf stichtte en tot 1985 tezamen met zijn zoon Wim Verhagen runde. Eerst vanuit zijn winkel aan de Tukseweg, later aan de Neerwoldstraat en vervolgens vanuit de kraam aan de Paardenmarkt. Na zijn overlijden namen Wim en Marietje Verhagen het bedrijf definitief over. Begin 2011 bereikten beide de pensioengerechtigede leeftijd.

 

Per 1 maart 2011hebben wij het bedrijf overgenomen en zijn op de nieuwe locatie, welke ontstaan is na de herinrichting van omgeving Woldpoort, gestart.

                               

                                                                           Robert en Karin Kuiper

Kort na onze start kwamen we in de gelukkige omstandigheden Trientje Mulder ("opmerkelijke transfer in Steenwijker viswereld") aan ons team toe te voegen en haalden daarmee bijna 25 jaar ervaring in huis!.


Per 1 juni hebben wij onze bedrijfsnaam veranderd inSteenwijker vishandel (zie: uit de pers)


Copyright Steenwijker Vishandel © 2016. Alle Rechten Voorbehouden